Μαθήματα φωτογραφίας Σάββατο μεσημέρι…

Μαθήματα φωτογραφίας Σάββατο μεσημέρι…

Νέο Σεμινάριο / Μαθήματα Φωτογραφίας | Σάββατο 13.00 – 15.00 | Level 2

Τον Μάρτιο του 2019 η Φωτογραφική ομάδα του METApolis ξεκινάει νέο σεμινάριο Φωτογραφίας κάθε Σάββατο, δίωρους εβδομαδιαίους εισαγωγικούς κύκλους μαθημάτων στην Σύνθεση & στην Αισθητική της Φωτογραφίας.

Η Φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την εξέλιξη της τεχνικής γνώσης, και την εισαγωγή στην Σύνθεση και την Αισθητική και την πρακτική εφαρμογή αυτών. Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια πιο ολοκληρωμένη γνώση για τον κόσμο της φωτογραφίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φωτογραφίσεις σε εξωτερικούς χώρους για την καλύτερη εξοικείωση με την φωτογραφική μας μηχανή και την αισθητική που μας δίνει το φυσικό ή το τεχνητό φως.

Το σεμινάριο αυτό διαμορφώθηκε για εραστές της φωτογραφικής τέχνης που ο χρόνος τους είναι περιορισμένος.

Η γνωριμία αυτή δεν είναι «εισαγωγική». Ο ακροατής των σεμιναρίων οφείλει να αναπτύξει και να εκμεταλλευτεί τους δικούς του ρυθμούς και τον δικό του χρόνο για την πληρέστερη επαφή με το έργο εκείνων των φωτογράφων, που νομίζει ότι τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Απευθύνεται σε ένα κοινό τού οποίου το καθοριστικό στοιχείο δεν είναι ούτε η ηλικία, ούτε το επίπεδο των γνώσεων, ούτε ο ενδεχόμενος επαγγελματικός στόχος. Το επίπεδο των φωτογραφικών γνώσεων είναι επίσης αδιάφορο. Θεωρούμε ότι όλοι είμαστε και πρέπει να παραμείνουμε, σε σχέση με την προσωπική μας φωτογραφική δουλειά, αιώνιοι ερασιτέχνες.

Το σεμινάριο αποτελείται από 16 συναντήσεις, μια φορά την εβδομάδα.

Οι Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Μάρτιο εως τον Ιούνιο του 2019  (32 Ώρες)

Ημερομηνία έναρξης νέων κύκλων μαθημάτων Φωτογραφίας

Σάββατο 9 Μάρτιο 2019 13.00

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος στις 23 θέσεις και η διάρκεια των σεμιναρίων είναι από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2019

Μηναίο Κόστος Σεμιναρίου: 60€ ( 4 μήνες X 60€ = 240€ )

Παρέχεται 17% έκπτωση με την εξόφληση όλου του ποσού και 17% έκπτωση σε φοιτητές

Ονοματεπώνυμο (*)

Email (*)

Τηλέφωνο (*)

Σεμινάριο

* Το METApolis δεν συλλέγει τα παραπάνω στοιχεία. Τα χρησιμοποιεί με μοναδικό σκοπό την επικοινωνία μαζί σας.