Προορισμός Σικελία 2017

Προορισμός Σικελία 2017

Το #metapolis Ταξιδεύει… | Ιταλία | Προορισμός Σικελία 2017 – Ελληνόφωνα Χωριά της Απουλία

Ο Δρόμος με Πηγαίνει… και εγώ Απολαμβάνω, Νιώθω, Σκέπτομαι χίλιες σκέψεις, Σκέπτομαι χίλιες Εικόνες…

Η Φωτογραφική ομάδα METAPolis #metapolis οργανώνει για άλλη μια χρονιά ένα φωτογραφικό οδοιπορικό… Ένα ταξίδι στην Νότια Ιταλία γεμάτο εικόνες, χρώματα, γεύσεις… 28 Ιουλίου 2017 έως 6 Αυγούστου 2017.
10 Ημέρες, 26 πόλεις & χωριά 2103 Km, 14 διόδια, λίγος ύπνος, η πιο τρελή παρέα…

Συμμετέχοντες:

Στη Φωτογραφική Αποστολή μπορούν να συμμετέχουν μόνον όσοι είχαν παρακολουθήσει ένα από τα εισαγωγικά σεμινάρια του «METApolis».

Μόρφωση και διασκέδαση
Οι διακοπές είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, για να θυσιαστεί το μπάνιο και η διασκέδαση. Η λογική τού φωτογραφικού οδοιπορικού είναι να γίνει συνδυασμός της ξεκούρασης από την καθημερινότητα και της αγάπης για την Φωτογραφία. Το ίδιο το ταξίδι θα επιβάλει τους κανόνες του. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σηκώνει την φωτογραφική του μηχανή και να φωτογραφίζει. Ο καθένας κρίνει ελεύθερα τις δυνάμεις του και την αντοχή του. Υπάρχει περίπτωση κάποιος, που απλώς θα ακολουθήσει την ομάδα να κάνει τις καλύτερες του φωτογραφίες στο επόμενο ταξίδι…

Σικελία

Η Σικελία, το μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο είναι ακριβώς ένας κοντός λυκίσκος από την ιταλική ηπειρωτική χώρα. Τα στενά της Μεσσήνης χωρίζουν τη Σικελία από την ιταλική χερσόνησο και ειδικότερα από την περιοχή της Καλαβρίας. Στρατηγικό σημείο για τους Ρωμαίους και τους Βυζαντινούς, αλλά και ένας τόπος που θυμίζει σε πολλά τον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Ο πολιτισμός, όμως, δεν είναι το μόνο δυνατό στοιχείο της Σικελίας. Υπάρχουν πολλές μοντέρνες «πινελιές» που θα συγκινήσουν τον επισκέπτη.

 

0 Συνοδοιπόροι
0 Ημέρες
0 Χιλιόμετρα
0 Πόλεις