Υποτροφίες 2021 | Νικητές

Υποτροφίες 2021 | Νικητές

Νικητές των Υποτροφιών για τον Online Διαγωνισμός Φωτογραφίας του METApolis φτιάξε τα δικά σου Insta Stories με θέμα το “Καλοκαίρι στην Ελλάδα, είναι ο  Dimitris Kotsifakis @leroygr3  και η Κατερίνα Νιασούδη @caterinagraphy με έπαθλο από μια πλήρη (100%) υποτροφία στον σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis. Η πολλή καλή δουλειά που είδαμε μας οδήγησε να δώσουμε άλλες δυο υποτροφίες (50%) σε δύο (2) συμμετέχοντες. Τις δυο υποτροφίες κερδίζουν οι Margarita Tsafou @margarita_m_tsafou & o Odysseas Lekatsas @odylec

Δημήτρη, Κατερίνα, Μαργαρίτα και Οδυσσέα συγχαρητήρια, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε η φωτογραφική ομάδα του METApolis να σας κάνει να αγαπήσετε την Τέχνη της Φωτογραφίας ακόμα περισσότερο.

Η φωτογραφική ομάδα θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους όσους συμμετείχαν για τις εξαιρετικές εικόνες που μας στείλατε και θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέες ιδέες για την φωτογραφία και να υπενθυμίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν έκπτωση 8% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis.

Σημείωση: Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του νικητή ή μη αποδοχής εντός είκοσι ημερών η Υποτροφία θα μεταβιβάζετε στον επόμενο (info@metapolis.gr)

Λίγα λόγια για τον Διαγωνισμό

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορούσες να κερδίσεις μία από τις 2 (Δύο) πλήρη (100%) υποτροφία στα ταχύρρυθμα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis. Όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν έκπτωση 8% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis. Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει πάντα χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίασης φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας…

0 Συμμετέχοντες
0 Insta Stories
0 Υποτροφίες