Υποτροφία 100% | 15 Χρόνια METApolis

Υποτροφία 100% | 15 Χρόνια METApolis

Eτήσια υποτροφία για την Τέχνη της Φωτογραφίας

Είναι απλό σκανάρουμε με το κινητό μας το QR QODE
Επιλέγουμε _ Υποτροφία 100% | 15 Χρόνια METApolis
Συμπληρώνουμε την φόρμα και την στέλνουμε
Μπορούμε να την συμπληρώσουμε όσους φορές αισθανόμαστε τυχεροί
Ο Διαγωνισμός για την κλήρωση της υποτροφίας ισχύει από 1η  Μαΐου 2024 έως το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Συμμετοχή:

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό για την κλήρωση μπορείτε να κερδίσετε μία 1 (Μια) Υποτροφία (100%)* στο σεμινάριο των Αρχαρίων ή των Προχωρημένων. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια συνάντηση με την τέχνη της φωτογραφίας. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού να ανακαλύψουν, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ξανά – ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφία

Φωτογραφία: ©Ευάγγελος Σταυρόπουλος | 7 χρόνια, Μέλος της φωτογραφικής μας ομάδας

Η Φωτογραφική Ομάδα METAPolis σας προσκαλεί, την Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, στις 20:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Unique”, μίας έκθεσης ενδοσκόπησης και διαπραγμάτευσης της ταυτότητας της Πόλης αφιερωμένη στα Δέκα Πέντε (15) χρόνια της (2009 – 2024). Εκατόν τριάντα εννέα (139) φωτογράφοι μελετούν μέσα από τον φακό τους τις έννοιες της Φωτογραφίας δρόμου, της Σκηνοθετημένης φωτογραφίας, του Αστικού τοπίου, του Urban.

Σας περιμένουμε στην ετήσια έκθεσή μας
Διάρκεια: 27 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 16.00-23.00, Παρασκευή, Σάββατο 12:00-23:00
Κυριακή 10:00-23:00
Χώρος Έκθεσης: Αίθουσα Δεξαμενές Καθαρισμού / Purifier,
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Athens Jazz
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων / Technopolis City of Athens | Πειραιώς 100, Γκάζι

  • Συμμετέχοντα πρόσωπα: Όλοι οι φίλοι της Φωτογραφίας σε μια ανοικτή πρόσκληση METApolis.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METApolis ( www.metapolis.gr )
  • Τα σεμινάρια έχουν έναρξη τον Οκτώβριο του 2024.
  • Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METApolis ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.
  • Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμoύ, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους.
  • Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.

Ονοματεπώνυμο (*)

Email (*)

Τηλέφωνο (*)

Σεμινάριο

* Το METApolis δεν συλλέγει τα παραπάνω στοιχεία. Τα χρησιμοποιεί με μοναδικό σκοπό την επικοινωνία μαζί σας.