Το METApolis στο 6ο Photonet

Το METApolis στο 6ο Photonet

Το METApolis συμμετέχει και σας προσκαλεί να επισκεφθείτε στο 6ο Photonet Special Day που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel!

Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους.

Στο φετινό event της Αθήνας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανταλλάξουν απόψεις για τη φωτογραφία με πολλούς ακόμα δημιουργούς, οι οποίοι ασχολούνται συστηματικά με το μέσο, στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε ορισμένες από τις πιο πολυπληθείς και ενεργές κοινότητες, λέσχες και ομάδες φωτογραφίας στη χώρα.

Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης!

Περισσότερες Πληροφορίες