METApolis | Paris Photo 2018

METApolis | Paris Photo 2018

Ο δάσκαλος Κώστας Κουρτίδης & η φωτογραφική ομάδα του METApolis επιστρέφουν για άλλη μια χρονιά στο Paris Photo 2018.

Paris Photo 2018 | 8 με 11 Νοεμβρίου 2018

Ο Νοέμβριος το Παρίσι για τους λάτρεις της φωτογραφίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος τα τελευταία 22 χρόνια με ένα ετήσιο ραντεβού που δίνουν στις αρχές του μήνα, στο Grand Palais.

Η Paris Photo Fair έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς θεσμούς σύγχρονης τέχνης καθώς επιτρέπει, σε όσους καταφέρουν και βρεθούν στην πόλη του φωτός και περάσουν τις πόρτες του Grand Palais, να έρθουν σε επαφή τόσο με τις πιο φρέσκες παγκόσμιες τάσεις της φωτογραφικής πρακτικής αλλά όσο και να ανακαλύψουν νέους και παλιούς δημιουργούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκθέσεις δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, βραβεία, σειρά συζητήσεων με επικεφαλής καλλιτέχνες, επιμελητές, προσκεκλημένους κριτικούς καθώς και ειδικές εκδηλώσεις που διερευνούν την ιστορία αυτού του μέσου.

Πάνω από 150 γκαλερί από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν ιστορικά και σύγχρονα έργα, το Paris Photo 2018 και την φετινή χρονιά υπόσχεται ένα ενδιαφέρον και ευφάνταστο ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφικής εικόνας.

Η έκθεση, γνωστή για την παρουσίαση καινοτόμων και υψηλού επιπέδου δημιουργιών, θεωρείται το σημαντικότερο γεγονός για τους συλλέκτες, επαγγελματίες και λάτρεις της φωτογραφίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Paris Photo 2018 | Grand Palais

www.parisphoto.com