METApolis – Nikon

METApolis – Nikon

METApolis – Nikon

Προϊόντα και νέες Τεχνολογίες. Η Φωτογραφική ομάδα του METApolis σε συνεργασία με την Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ παρουσιάζει τα μυστικά των φωτογραφικών μηχανών Nikon. Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στις 20.00 o Πέτρος Χανδρινός (Nikon Digital Dept) θα ξεδιπλώσει και θα μας παρουσιάσει όλα τα μυστικά και την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τις ψηφιακές μηχανές της Nikon

Η είσοδος είναι ελεύθερη

«At the heart of the image». Αυτή είναι η πρόκληση και η Nikon τολμά.

Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον κόσμο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο – χαρά, λύπη, θαυμασμός, ελπίδα… και τόσα άλλα. Η φωτογραφία μπορεί να αιχμαλωτίσει όλα αυτά τα συναισθήματα φανερώνοντάς τα. Βλέπουμε τον κόσμο υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει βαθιά τις ζωές μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η έμπνευση που προσφέρουν οι φωτογραφίες δεν έχει όρια. Για την Nikon, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από τη δυνατότητα της φωτογραφίας να εκφράσει τον πλούτο της ανθρώπινης εμπειρίας. Βαθύτατη επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις δυνατότητες. Στην Nikon προσπαθούμε σκληρά και συνειδητά να εξευγενίσουμε τα συναισθήματά μας. Αυτή η διαδικασία είναι το κλειδί για να δώσουμε καινούργια αξία στη φωτογραφία και το μυστικό που σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε τα πιο μύχια συναισθήματά σαςΤο σλόγκαν «At the heart of the image» εκφράζει τις τρεις υποσχέσεις της Nikon προς τον κόσμο.

Υπόσχεση Νο. 1 της Nikon: παραμένουμε πιστοί στην καρδιά

Η Nikon σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε την ουσία της εικόνας. Η Nikon αναπτύσσει κορυφαίες στον κόσμο τεχνολογίες απεικόνισης εδώ και δεκαετίες. Το αποτέλεσμα είναι η αξιοπιστία και η ποιότητα που έχετε μάθει να περιμένετε από τη φωτογραφία.

Οι απαιτήσεις απεικόνισης μπορεί να αλλάζουν σε κάθε εποχή, η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Στην Nikon θεωρούμε ότι εξακολουθείτε να θέλετε η φωτογραφία να δημιουργεί αναμνήσεις, να σας προσφέρει ευκαιρίες εξερεύνησης και να εκφράζει τη δημιουργικότητά σας.

Η Nikon, όντας μια εταιρεία που απαρτίζεται από επαγγελματίες στην τέχνη της απεικόνισης, θα υπηρετεί πάντα την ουσία της φωτογραφίας – την υπόσχεση αξιόπιστης ποιότητας. Αυτό αποτελεί τη στέρεη βάση στην οποία στηριζόμαστε για να συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες σας τις ανάγκες.

Υπόσχεση Νο. 2 της Nikon: προκαλούμε την καρδιά

Η Nikon θα σας χαρίσει νέο πάθος για τη ζωή μέσα από τη φωτογραφία. Η παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνει η σειρά F Series και άλλα προϊόντα της Nikon επισφραγίζουν την αναγνώριση εκ μέρους του κόσμου της διαρκούς προσπάθειας της Nikon να υπερνικήσει κάθε περιορισμό. Περισσεύει να πούμε ότι αυτό το πνεύμα ανταπόκρισης στις προκλήσεις είναι χαρακτηριστικό της ψηφιακής εποχής.

Στην Nikon θεωρούμε ότι θέλετε η φωτογραφία να προσδίδει δυναμισμό και ενέργεια στη ζωή. Ότι θέλετε να χρησιμοποιείτε τη φωτογραφία ως μέσο αυτο-έκφρασης, για να παραμένετε σε επαφή με τους γύρω σας και να εξερευνάτε τις δυνατότητές σας. Επωφεληθείτε από την ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και τη λειτουργικότητα της Nikon. Προσθέστε σχεδίαση που αποτελεί απόλαυση για την όραση και την αφή. Συμπληρώστε με υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε το θαύμα της φωτογραφίας με τους άλλους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Nikon θα συνεχίσει να χαρίζει πάθος στη ζωή μέσω της φωτογραφίας.

Υπόσχεση Νο. 3 της Nikon: καινοτομία με γνώμονα την καρδιά

Η Nikon θα κάνει τα όνειρα του κόσμου για τη φωτογραφία πραγματικότητα. Καθώς οι απαιτήσεις στο χώρο της απεικόνισης εξελίσσονται διαρκώς, είναι σαφές τι πρέπει να κάνει η Nikon. Αποστολή μας είναι να ξέρουμε ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τη φωτογραφία τώρα και στο μέλλον και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας μέσα από τις φωτογραφίες. Για την Nikon αυτό σημαίνει ανάληψη της ευθύνης για τον προσδιορισμό της νέας αξίας στη φωτογραφία και, στη συνέχεια, μεταλαμπάδευση αυτής της αξίας σε εσάς.

Η ελπίδα στην καρδιά του κάθε ανθρώπου δεν έχει όρια. Κατανοούμε απόλυτα γιατί στρέφεστε στη φωτογραφία ως μέσο που θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε και να καινοτομήσετε, ή που θα προσφέρει ακόμα και μια γεύση από το μέλλον. Στην Nikon είμαστε υπερήφανοι για τον ρηξικέλευθο τρόπο σκέψης μας και τη δέσμευσή μας για διαρκή βελτίωση των τεχνολογιών μας. Συνδυάστε αυτές τις δύο αρετές και έχετε το καύσιμο που μας τροφοδοτεί για τη συνεχή προσπάθεια να δημιουργήσουμε νέα αξία για τη φωτογραφία. Κι αυτό ακριβώς είναι το πάθος που μπορεί να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.

Πηγή: Nikon.gr