Ετήσια Υποτροφία στην Φωτογραφία | Το κοινό αποφάσισε…

Ετήσια Υποτροφία στην Φωτογραφία | Το κοινό αποφάσισε…

Το κοινό αποφάσισε ποια θεωρεί  καλύτερη φωτογραφία στον online φωτογραφικό διαγωνισμό “Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες” που διοργάνωσε η φωτογραφική ομάδα του METApolis.

Νικήτρια της ετήσιας υποτροφίας στα σεμινάρια / μαθήματα φωτογραφίας του METApolis
η Τζωρτζίνα Βαρδά

@Georgina varda ,  @georgina.va_

Τζωρτζίνα σ’ ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και ευχόμαστε η φωτογραφική ομάδα του METApolis
να σε κάνει να αγαπήσεις την Τέχνη της Φωτογραφίας.

Η φωτογραφική ομάδα θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ όλους όσους συμμετείχαν, για τις εξαιρετικές εικόνες που μας στέλνατε όλο το καλοκαίρι και θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέες ιδέες για την φωτογραφία.

Εκθεση Φωτογραφίας

Δίνουμε ραντεβού την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στην γκαλερί Μετάπολις για τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με γενικό τίτλο Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες .

Εγκαίνια: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 7μμ

Διάρκεια 11 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2018

Χώρος Έκθεσης: Γκαλερί Μεταπολις | Καΐρη 6, Μοναστηράκι, Αθήνα

FB Event: Δείτε την εκδήλωση

Διαγωνισμοί – Υποτροφίες

Οι διαγωνισμοί του Metapolis εκτός από την βράβευση και τις υποτροφίες, έχουν σκοπό εκπαιδευτικό, δίνουν σ όλους την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη πρόταση πάνω σε ένα συγκεκριμένο φωτογραφικό θέμα.

Για εμάς στο Metapolis είναι σημαντικό να βλέπουμε έργο, ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού την παρουσίαση μίας σειράς φωτογραφιών, τη διάθεση να πειραματιστεί, να ανακαλύψεις το κόσμο της Φωτογραφίας.