Χριστουγεννιάτικο Bazaar | Friends of Monde

Χριστουγεννιάτικο Bazaar | Friends of Monde

Η Φωτογραφική ομάδα του METApolis σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μόντε/ Friends of Monde την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022,στο χώρο του Metapolis Gallery (Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, πλατεία Κλαυθμώνος, 6ος όροφος) με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο μακρινό χωριό Μόντε/ Monde που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής.
Στο bazaar θα βρείτε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με όμορφες συνθέσεις των Φίλων του Μόντε καθώς επίσης και παραδοσιακά χειροποίητα #handmade ουγκαντέζικα* αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα από την μακρινή Ουγκάντα.
*τα περισσότερα χειροποίητα ουγκαντέζικα αντικείμενα προέρχονται από φυσικά υλικά🌿 και παράγονται από κοινότητες γυναικών που διαμένουν σε διάφορες περιοχές στην Ουγκάντα, που εδώ και χρόνια στηρίζουν οι Friends of Monde.
📌 9-11 Δεκεμβρίου 2022 | METApolis, Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, 6ος όροφος, πλ. Κλαυθμώνος, Αθήνα (μετρό Πανεπιστήμιο)
🕔Ώρες λειτουργίας:
•Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 17.00 – 22.00
•Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 10.00 – 22.00
•Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 11.00 – 18.00
Είσοδος ελεύθερη
🙏Ευχαριστούμε για ακόμα μια χρονιά το Metapolis Photography Seminars για την φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου!
⚠️ Η χρήση μάσκας😷 δεν είναι υποχρεωτική ωστόσο συνιστάται!
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Bazaar μας!
🌿Σκέψου πράσινα, Δράσε πράσινα! 🌍
Φέρτε μαζί σας τις επαναχρησιμοποιούμενες/πάνινες τσάντες σας #ReusableBags για τις αγορές σας.
#ThinkGreen #EcoFriendly #EcoLiving #Reuse #Reduse #Recycle #SayNoToPlastic #ZeroPlastic #Επανάχρηση
ℹ️ Πληροφορίες:
📍Friends of Monde
Facebook: Friends of Monde
Instagram: Friends of Monde
Τηλ: 694 416 2530, info@friendsofmonde.gr
www.friendsofmonde.gr
#Monde #Uganda #Africa #FriendsOfMonde #Metapolis #Bazaar #Christmas #13ΧρόνιαΦίλοιΤουΜόντε #13YearsFriendsOfMonde
📍METApolis
Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, πλατεία Κλαυθμώνος, Μετρό Πανεπιστήμιο, 6ος όροφος
Τηλ: 210.32.53.550, info@metapolis.gr,
www.metapolis.gr

Bazaar

***** Λίγα λόγια για τους Friends of Monde *****
Οι Φίλοι του Μόντε / Friends of Monde, είναι ένα μη κερδοσκοπικό, ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2018 με έδρα την Αθήνα (Αρ.Καταχ.Σωματ. 32385) και δραστηριοποιείται εθελοντικά από το 2009 στο χωριό Μόντε / Monde της Ουγκάντας στην Αφρική. Τηρώντας αυστηρά την επιχειρησιακή ανεξαρτησία και με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων πληθυσμών, τα μέλη του Σωματείου έχουν ως σκοπό να προσφέρουν βοήθεια σε μεγάλες αλλά και σιωπηρές κρίσεις του πλανήτη μας.
🎯Στόχος μας είναι η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευάλωτους πληθυσμούς που βρίσκονται τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και εκτός αυτής και κυρίως στην Αφρικανική Ήπειρο, οι οποίοι πλήττονται από πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές εν γένει κρίσεις και ακραία φυσικά φαινόμενα. Πιστοί στην αρχή μας για ανεξάρτητη δράση, απευθυνόμαστε σε πολίτες, εταιρείες και οργανισμούς για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας.
Με την εθελοντική μας δράση από το 2009, εργαζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια και διακρίσεις, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες του κόσμου. Η βάση της αποστολής μας είναι το χωριό Monde, στην περιοχή Luweero της Ουγκάντας, ένα μικρό χωριό 120 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Καμπάλα. Ταυτόχρονα εκτός από το Monde, έχουμε αναπτύξει δραστηριότητες στα χωριά και στα σχολεία του Bwetyaba, Sanbwe, και Wakiso.
🌿Στην Ελλάδα λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την κλιματική αλλαγή – η οποία αποτελεί επείγουσα απειλή για τον πλανήτη μας -, την προστασία της βιοποικιλότητας, της τρύπας του όζοντος, την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και της σωστής διαχείρισης των υδάτινων πόρων. Ως μέλος της «Συμμαχία για το Κλίμα» διεκδικούμε αλλαγές που θα διασφαλίσουν ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον τόσο για τη σημερινή γενιά, όσο και για τις μελλοντικές.
Πως θα έρθω…

ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο, 300m, 4’ | https://goo.gl/maps/kBKCut5GxLzqkwt29
Σύνταγμα, 900m, 8’ | https://goo.gl/maps/pWFW87TywdaGHbY89
Ομόνοια, 800m, 8’ | https://goo.gl/maps/ixjt4791diHnz94x9
Μοναστηράκι, 750m 8’ | https://goo.gl/maps/opJf9Jke3t4seNWr5
Δημοτικό Parking – Υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων της Πλατεία Κλαυθμώνος, Δραγατσανίου 6, 300m, 1’
*O Χώρος διαθέτει πρόσβαση με ανελκυστήρα
*Ο Χώρος δεν διαθέτει προσωρινά πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα