Αποτελέσματα Διαγωνισμού | Υποτροφίες 2020

Αποτελέσματα Διαγωνισμού | Υποτροφίες 2020

Νικητές των Υποτροφιών που επέλεξαν τα παλαιοτέρα μέλη του METApolis, είναι ο Στέλιος Δανιήλ και η  Ελένη Τσιλιβή με έπαθλο μια πλήρη (100%) υποτροφία στα ταχύρρυθμα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Οι Δάσκαλοι στα πλαίσια των εξαιρετικών φωτογραφιών θα απονείμουν στην  Arja Heinonen-Riganas και στην Ιωάννα Κολοβού δύο υποτροφίες με έκπτωση 50% στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Στέλιο, Ελένη, Arja και Ιωάννα συγχαρητήρια, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε η φωτογραφική ομάδα του METApolis να σας κάνει να αγαπήσετε την Τέχνη της Φωτογραφίας ακόμα περισσότερο.

Η φωτογραφική ομάδα θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους όσους συμμετείχαν για τις εξαιρετικές εικόνες που μας στείλατε και θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέες ιδέες για την φωτογραφία και να υπενθυμίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν έκπτωση 8% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis.

Σημείωση: Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του νικητή ή μη αποδοχής εντός είκοσι ημερών η Υποτροφία θα μεταβιβάζετε στον επόμενο (info@metapolis.gr)

Στέλιος Δανιήλ

Ελένη Τσιλιβή

Arja Heinonen Riganas

Ιωάννα Κολοβού

Λίγα λόγια για τον Διαγωνισμό

O διαγωνισμός «Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες” ήταν ένας ημερήσιος οnline διαγωνισμός φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας του METApolis, με θέμα την ασπρόμαυρη φωτογραφία και την μελέτη στην αφαίρεση που συνθέτουν οι μονοχρωματικές διαβαθμίσεις της και οι σχηματοποιημένοι όγκοι της. Μια προσπάθεια να επέμβουμε μέσα από την μετατροπή της έγχρωμης φωτογραφίας σε Α/Μ σε μια διαφορετική προσέγγιση της αρχικής μας φωτογραφίας.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορούσες να κερδίσεις μία από τις 2 (Δύο) πλήρη (100%) υποτροφία στα ταχύρρυθμα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis. Όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν έκπτωση 8% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis. Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει πάντα χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίασης φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας…

0 eMails
0 Συμμετέχοντες
0 Φωτογραφίες
0 Επιλεγμένες

Η Φωτογραφική Ομάδα METApolis

Η METApolis, η Φωτογραφική Ομάδα που ιδρύθηκε το 2009, αναζητά τη δική της μετεξέλιξη της πόλης, αλλά και κάθε κομμάτι που δημιουργεί την ίδια και την αντανάκλαση της, την METApolis.

Ο Εισαγωγικός Κύκλος Φωτογραφίας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν τη φωτογραφία και πειραματίζονται ως παρέα, ανακαλύπτοντας τη χαρά της δημιουργίας.

Οι Προχωρημένοι Κύκλοι Φωτογραφίας αποτελούνται από καλλιτέχνες, αιώνια ερασιτέχνες, που συνεχίζουν τα τελευταία χρόνια μαζί ως ομάδα να ανακαλύπτουν πτυχές της φωτογραφίας υπό την καθοδήγηση των Δασκάλων τους.

Η METApolis, ένα παιχνίδι ανάμεσα στο χρονικό «μετά» (post) και στο «ομοαναφορικό μετά» (meta), είναι ένα ταξίδι ανάμεσα στα διαφορετικά «κλικ» που παγιδεύουν στιγμές…  αναμνήσεις (παρελθόν), ψευδαισθήσεις (παρόν), όνειρα (μέλλον) σε παράλληλους χρόνους. Η ΜΕΤΑpolis είμαστε εμείς…