Δεύτερο Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Δεύτερο Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Νικήτρια της Υποτροφίας που επέλεξαν τα παλαιοτέρα μέλη του METApolis είναι με ελάχιστη διαφορά η Φωτεινή Ζαγλάρα | @Foteini Zaglara Photography | @foteinizaglara με έπαθλο μια πλήρη ετήσια Υποτροφία στα σεμινάρια / μαθήματα της φωτογραφικής ομάδας του METApolis.

Φωτεινή σ ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και ευχόμαστε η φωτογραφική ομάδα του METApolis να σε κάνει να αγαπήσεις την Τέχνη της Φωτογραφίας.

Η φωτογραφική ομάδα θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους όσους συμμετείχαν για τις εξαιρετικές εικόνες που μας στέλνατε όλο το καλοκαίρι και θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέες ιδέες για την φωτογραφία.

Σημείωση

Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του νικητή ή μη αποδοχής εντός είκοσι ημερών η Υποτροφία θα μεταβιβάζετε στον επόμενο.

0 Συμμετοχές
0 E-mails
0 Φωτογραφίες
0 Τελικές Επιλογές

Λίγα λόγια για τον Διαγωνισμό

O διαγωνισμός “Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες” ήταν ένας ημερήσιος οnline διαγωνισμός φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας του METApolis, με θέμα την ασπρόμαυρη φωτογραφία και την μελέτη στην αφαίρεση που συνθέτουν οι μονοχρωματικές διαβαθμίσεις της και οι σχηματοποιημένοι όγκοι της. Μια προσπάθεια να επέμβουμε μέσα από την μετατροπή της έγχρωμης φωτογραφίας σε Α/Μ σε μια διαφορετική προσέγγιση της αρχικής μας φωτογραφίας.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορουσες να κερδίσεις μία από τις 3 (Τρείς) ετήσιες Υποτροφίες στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis. Όλοι οι συμμετέχοντες αποκτησαν έκπτωση 15% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis. Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει πάντα χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίασης φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας.