Metapolis Σεμινάρια Φωτογραφίας

Θοδωρής Βερονίκης

Θοδωρής Βερονίκης

Ο Θοδωρής Βερονίκης, γεννήθηκε το 1979, ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως graphic designer. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στη γραφιστική, τη φωτογραφία και το animation, ασχολήθηκε με το κοινωνικό design σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Έχει εργαστεί σαν σχεδιαστής διαφημίσεων για διάφορες ελληνικές εταιρίες και είναι εθελοντής στους Γιατρούς του Κόσμου, έχοντας αναλάβει τα τελευταία χρόνια, την καλλιτεχνική επιμέλεια και το σχεδιασμό των διαφημίσεων και των εντύπων της Οργάνωσης. Διδάσκει επίσης Image Editing στα σεμινάρια του Metapolis.

URL Ιστότοπου: http://www.idlab.gr
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 15:11

Χριστουγεννιάτικο Bazaar '17

Οι Φίλοι του Μόντε Friends of Monde σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουμε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στο χώρο του #ΜΕΤApolis (Στοά Καϊρη 6, Αθήνα, 3ος όροφος) με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο χωριό Μόντε που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής.
Πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα βαφτιστήρια και τους φίλους μας, χειροποίητες δημιουργίες με όμορφες συνθέσεις, σας περιμένουμε κοντά για να ενισχύσετε το έργο μας στο μακρινό Monde, που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
Στο bazaar θα βρείτε μεταξύ άλλων παραδοσιακά ουγκαντέζικα αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα, καθώς επίσης και χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και των φίλων του Μόντε, όπως ζωγραφιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπισκότα κ.α. Στο bazaar θα διατίθενται επίσης φωτογραφίες των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Metapolis Photography Seminars και θα προβάλλονται βίντεο και φωτογραφίες από το χωριό Μόντε.
Οι Φίλοι του Μόντε Friends of Monde θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν μαζί σας και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το Μόντε.
Σας περιμένουν για να γνωρίσετε μαζί την πολύχρωμη και ιδιαίτερη αυτή χώρα.
Event: Αφρικάνικα κρουστά | Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 20.30 οι μαθητές της σχολής κρουστών Kabeiria Percussion παίζουν αφρικάνικα κρουστά με τον δάσκαλό τους Giorgos Fasolis Γιώργο Φασόλη, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Friends of Monde στο Metapolis Gallery(Στοά Καϊρη 6, Αθήνα) , για την ενίσχυση του χωριού Monde της Ουγκάντα.
Είσοδος ελεύθερη
Τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα…
Την πρώτη και την δεύτερη χρονιά υποστηρίξαμε το σχολείο με την αγορά βασικών τροφίμων, σε μια δύσκολη περίοδο ανομβρίας στην περιοχή.
Την τρίτη χρονιά πετύχαμε ένα σημαντικό έργο να μεταφέρουμε το νερό στο σχολείο από την πηγή. Έτσι οι μικροί μας φίλοι δεν χρειάζεται να κουβαλάνε στα χέρια για τρία χιλιόμετρα τα βαριά μπιτόνια γεμάτα νερό. Την τέταρτη χρονιά αποφασίσαμε να κάνουμε πιο χαρούμενους τους μικρούς μας φίλους και δημιουργήσαμε μια παιδική χαρά και την πέμπτη χρονιά την σκεπή ενός καινούργιου ξενώνα φιλοξενίας παιδιών του χωριού Μόντε. Φέτος το Πάσχα, ολοκληρώσαμε τον πρώτο θάλαμο του καινούργιου ξενώνα φιλοξενίας παιδιών και φέτος τα Χριστούγεννα πιστεύουμε να ολοκληρώσουμε και τους άλλους τρείς θαλάμους φιλοξενίας.
Όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του χωριού Μόντε.
Ώρες λειτουργίας: 
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 17.00 - 23.00
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 10.00 – 23.00
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 11.00 - 14.00
Είσοδος ελεύθερη
Event: https://www.facebook.com/events/639334806455700/
Πληροφορίες:
METApolis, Στοά Καϊρη 6, Μοναστηράκι, Αθήνα
Tel: 210.32.53.550
Χάρτης: https://goo.gl/maps/ZHAMsbXUJNs
 


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: www.facebook.com/FriendsOfMonde
Instagram: Friends of Monde
Facebook: https://www.facebook.com/Metapolis-Photography-Seminars-11…/

 
*Ο Χώρος δεν διαθέτει πρόσβαση με ανελκυστήρα 
*Ο Χώρος δεν διαθέτει προσωρινά πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα
 

 

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:48

Σεμινάρια Φωτογραφίας 2017-18

Η Φωτογραφική ομάδα του METApolis ξεκινάει νέους δίωρους εβδομαδιαίους για την περίοδο 2017/2018, εισαγωγικούς κύκλους σεμιναρίων – μαθημάτων στην Φωτογραφία. Η Φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την τεχνική γνώση με την αισθητική και την πρακτική εφαρμογή αυτών. Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τη φωτογραφία, στα πλαίσια ενός δίωρου εβδομαδιαίου προγράμματος με τελικό σκοπό τη δημιουργία μιας φωτογραφικής έκθεσης.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:44

Έκθεση Φωτογραφίας | Απουσία

Η Φωτογραφική Ομάδα Almas σας προσκαλεί την Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα Τέχνης METApolis, στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Απουσία”, η έκθεση θα διαρκέσει από 7 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2017.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:20

Your holidays pictures | Αποτελέσματα

Το METAPolis έδωσε την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της Φωτογραφίας να κερδίσουν μία ετήσια υποτροφία στο τμήμα των αρχαρίων ή των Προχωρημένων που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2017 (www.metapolis.gr). Η Υποτροφία αυτή δόθηκε μέσα από την δυνατότητα να παραχθεί ένα ψηφιακό φωτογραφικό έργο (Portfolio 9 εικόνες) με συγκεκριμένο Θέμα. Το θέμα φέτος είχε να κάνει με την αποτύπωση με ότι συμβαίνει στην καθημερινότητα του καλοκαιριού, είτε συμβαίνει στην παραλία, είτε στην πόλη. Οι τελικές φωτογραφίες έπρεπε να έχουν κοινούς παρονομαστές που να οδηγούν στην λογική της ενότητας. (πχ. Κοινό θέμα, ομοιόμορφη παρουσίαση, εμμονή σε κοινά στοιχεία κ.λ.π)

 
😍😍😍😍😍😍 Αγαπάω metapolis γιατί πάνω από όλα είμαστε οικογένεια Σήμερα πάλι ένα παλιόπαιδο μας συγκίνησε… Αυτό το π… https://t.co/KUjhK7K6EP
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 10:35