Insta-Love…METApolis

Insta-Love…METApolis

Νικήτρια της Υποτροφίας για τον Online Διαγωνισμός Φωτογραφίας του METApolis InstaLove είναι η Natasha Antonov @natasha_antonov με έπαθλο μια πλήρη (100%) υποτροφία στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Η φωτογραφική ομάδα θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους όσους συμμετείχαν για τις εξαιρετικές εικόνες που μας στείλατε και θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέες ιδέες για την φωτογραφία και να υπενθυμίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν έκπτωση 8% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis.

Σημείωση: Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του νικητή ή μη αποδοχής εντός είκοσι ημερών η Υποτροφία θα μεταβιβάζετε στον επόμενο (info@metapolis.gr)

Οι επτά (7) καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στην Ετήσια έκθεση του METApolis που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη  του Δήμου Αθηναίων τον Μάϊο του 2022.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίαση φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας.

Insta-Love…METApolis

@metapolis_photography #metapolis_photocontest_22

21.01.2022 – 13.02.2022 | Ένας διαγωνισμός χωρίς όρια