Γιατί είναι καλοκαίρι… | …μικρο υποτροφίες 2023/24 |

Γιατί είναι καλοκαίρι… | …μικρο υποτροφίες 2023/24 |

Γιατί είναι καλοκαίρι… Το METApolis επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στο Instagram, με ένα Online Διαγωνισμό Φωτογραφίας (Instagram Post & Story ) του METApolis με θέμα τα «Το Ταξίδι μου”, μια μελέτη στο φως & την Φωτογραφία, με δώρο μια …μικρο υποτροφία, μία 1 (Μια) πλήρη Υποτροφία (100%)* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Όλοι μπορούμε να φωτογραφίσουμε το καλοκαίρι μας με το κινητό μας τηλέφωνο ή την φωτογραφική μας μηχανή. «…Οι Φωτογραφίες μπορούν να έχουν υποβληθεί σε οπουδήποτε επεξεργασία έγχρωμου  ή Ασπρόμαυρου τονισμού (Σέπια, Μπλε τονιστής κλπ.)».

Instagram Post & Story

Κάνε τα δικά σου “Insta Post” ή “Insta Stories” τοποθέτησε στην ανάρτηση το @metapolis_photography, #metapolis_photocontest_23 και στείλε μας την Φωτογραφία/ιες σας στο Viber του METApolis (+30 6986239718), η ομάδα του METApolis θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες

Η φωτογραφική μηχανή ή το κινητό μας τηλέφωνο, οι γνώσεις μας στη φωτογραφία δεν παίζουν ρόλο στον διαγωνισμό, ρόλο παίζει μόνο η αγάπη μας για την εικόνα.

Δεν υπάρχει όριο συμμετοχών!!!

Συμμετοχή

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορείτε να κερδίσετε μπορείτε να κερδίσετε μία 1 (Μια) πλήρη Υποτροφία (100%)* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Όλοι οι συμμετέχοντες εάν έχουν τρείς αναρτήσεις στον διαγωνισμό αποκτούν έκπτωση 10% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίαση φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας.

METApolis

@metapolis_photography #metapolis_photocontest_23
28.07.2023 – 31.08.2023 | Ένας διαγωνισμός χωρίς όρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

Ανεβάζουμε την φωτογραφία/ιες στο Instagram “Insta Post” ή “Insta Stories” και στο Viber του METApolis (+30 6986239718)

@Mention  Α) @metapolis_photography

#Hashtag   Β) #metapolis_photocontest_23

Viber           Γ) +30 6986239718

 • Οι φωτογραφίες θα αρχίσουν να αναρτώνται από Παρασκευή 28 Ιουνίου 2023 έως και την Πέμπτη 31Αυγούστου 2023
 • !!! Δεν υπάρχει κάποιο όριο στις φωτογραφίες, τα Post, τα Stories ή τις ημέρες που θα ανεβάσετε
 • Ο Nικητής θα επιλεγεί από τις φωτογραφίες που θα αποσταλούν Viber του METApolis (+30 6986239718)
 • Η επιλογή του τελικού νικητή θα γίνει από επιτροπή που θα αποτελείται από τα παλαιότερα μέλη του METApolis
 • Τις καλύτερες ημερήσιες φωτογραφίες επιλέγουν οι δάσκαλοι του ΜETApolis

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ METAPOLIS.

 • Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι ασπρόμαυρες ή να έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία έγχρωμου τονισμού (Σέπια, Μπλε τονιστής κλπ.)
 • Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.
 • Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
 • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METApolis ( www.metapolis.gr )
 • Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 • Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METApolis ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.
 • Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμoύ, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους.
 • Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.

Πληροφορίες: info@metapolis.gr

Photo Credit: Σπυριδούλα Παπαδήμα ( 6 Χρόνια μέλος της φωτογραφικής ομάδας του METApolis )