Αποτελέσματα | Το Ταξίδι μου… | …μικρο υποτροφίες 2023/24

Αποτελέσματα | Το Ταξίδι μου… | …μικρο υποτροφίες 2023/24

Αρχικά η φωτογραφική ομάδα μας θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους όσους συμμετείχαν για τις εξαιρετικές εικόνες που μας στείλατε και θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέες ιδέες για την φωτογραφία και να υπενθυμίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν έκπτωση 8% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis.

Ο φετινός διαγωνισμός έχει δύο τελικούς νικητές στον Online Διαγωνισμός Φωτογραφίας (Instagram Post & Story ) του METApolis με θέμα τα “Το Ταξίδι μου” που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2023. Οι δάσκαλοι θα δώσουν και στους νικητές από μια πλήρης= Υποτροφία (100%)*

Νικήτριες  του διαγωνισμού είναι η Κατερίνα Γεωργαντζίκη ( @katerina_grzk )  και η Άρτεμις Θύμιου ( @artemis_thimiou )  
με έπαθλο δύο …μικρο υποτροφίες, δύο 2 (δύο) πλήρης Υποτροφίες (100%)* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίαση φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας.

Η φωτογραφική μηχανή, το κινητό και οι γνώσεις στη φωτογραφία δεν έπαιξαν ρόλο στον διαγωνισμό, ρόλο παίζει μόνο η αγάπη μας για την εικόνα.

Σημείωση: Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του νικητή ή μη αποδοχής εντός είκοσι ημερών η Υποτροφία θα μεταβιβάζετε στον επόμενο (info@metapolis.gr)

METApolis
@metapolis_photography #metapolis_photocontest_23
28.07.2023 – 31.08.2023 | Ένας διαγωνισμός χωρίς όρια