Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες | 2019

Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες | 2019

Επιστρέφει για άλλη μια χρονιά ο Ημερήσιος Online Διαγωνισμός Φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας του METApolis με θέμα την ασπρόμαυρη φωτογραφία και τη μελέτη στο φως. Μια προσπάθεια να επέμβουμε μέσα από τη μετατροπή της έγχρωμης φωτογραφίας σε Α/Μ, σε μια διαφορετική προσέγγιση της αρχικής μας φωτογραφίας. Η φωτογραφική μηχανή και οι γνώσεις στη φωτογραφία δεν παίζουν ρόλο στον διαγωνισμό, ρόλο παίζει μόνο η αγάπη μας για την εικόνα.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορείτε να κερδίσετε μία από τις 3 (Τρείς) ετήσιες Υποτροφίες* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis. Όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν έκπτωση 15% σ’ όλα τα σεμινάρια του METApolis. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Ο μεγάλος νικητής μαζί με την ετήσια Υποτροφία θα κερδίσει μια Nikon D3500 kit προσφορά της Δ.&Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. | Μεγάλου χορηγού στην ετήσια έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίαση φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας.

10 Χρόνια METApolis | 2009 – 2019

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα τον Οκτώβριο του 2019 στον εκθεσιακό χώρο του METApolis και θα τιμηθούν οι δημιουργοί τους, ενώ τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στο Σχολείο του Monde στην Ουγκάντα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό

 1. Στέλνουμε e-mail με τις φωτογραφίες που θέλουμε να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό – contests@metapolis.gr (Προσθέτοντας Ονοματεπώνυμο & Όνομα στο Facebook – Instagram)
 2. Κάθε ημέρα θα αναρτώνται οι καλύτερες 5 φωτογραφίες στο site του Metapolis και στις σελίδες του METApolis στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook – Instagram
 3. Οι φωτογραφίες θα αρχίσουν να αναρτώνται από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
 4. Δεν υπάρχει κάποιο όριο στα mail που θα στείλετε ή στις φωτογραφίες που θα σταλούν
 5. Οι Τελικοί νικητές θα επιλεγούν από τις ημερήσιες αναρτήσεις

Όροι και προϋποθέσεις

 • Συμμετέχοντα πρόσωπα: Όλοι οι φίλοι της Φωτογραφίας σε μια ανοικτή πρόσκληση METApolis.
 • Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι ΜΟΝΟ ασπρόμαυρες.
 • Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.
 • Όποια φωτογραφία είναι εκτός θέματος θα αποκλείεται.
 • Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
 • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METApolis ( www.metapolis.gr )
 • Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 • Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METApolis ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.
 • Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμoύ, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους.
 • Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.