Metapolis Σεμινάρια Φωτογραφίας

Αγαπημένες μου Ασπρόμαυρες Εικόνες

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 15:04

Ένας Ημερήσιος Online Διαγωνισμός φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας του METApolis με θέμα την ασπρόμαυρη φωτογραφία και την μελέτη στην αφαίρεση που συνθέτουν οι μονοχρωματικές διαβαθμίσεις της και οι σχηματοποιημένοι όγκοι της. Μια προσπάθεια να επέμβουμε μέσα από την μετατροπή της έγχρωμης φωτογραφίας σε Α/Μ σε μια διαφορετική προσέγγιση της αρχικής μας φωτογραφίας.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορείτε να κερδίσετε μία από τις 3 (Τρείς) ετήσιες Υποτροφίες* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis. Όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν έκπτωση 15% σ' όλα τα σεμινάρια του METApolisΟ διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας, ανεξαρτήτως φωτογραφικής μηχανής ή κινητού τηλεφώνου.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίαση φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό

1. Στέλνουμε Εmail με τις φωτογραφίες που θέλουμε να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό -  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (Προσθέτοντας Ονοματεπώνυμο & Όνομα στο Facebook – Instagram)
2. Κάθε ημέρα θα αναρτώνται οι καλύτερες 5 φωτογραφίες στο site του Metapolis και στις σελίδες του METApolis στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook – Instagram
3. Οι φωτογραφίες θα αρχίσουν να αναρτώνται από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018
4. Δεν Υπάρχει κάποιο όριο στα mail που θα στείλετε ή στις φωτογραφίες που θα σταλούν
5. Οι Τελικοί νικητές θα επιλεγούν από τις ημερήσιες αναρτήσεις

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα τον Οκτώβριο του 2018 στον εκθεσιακό χώρο του METApolis και θα τιμηθούν οι δημιουργοί τους τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σχολείο του Monde στην Ουγκάντα.

Οι Υποτροφίες

  Θα επιλεγεί από τους Δασκάλους του METApolis
  Είκοσι μέλη του METApolis θα επιλέξουν τον δεύτερο νικητή
  Η Τρίτη Υποτροφία θα δοθεί με κλήρωση

Όροι και προϋποθέσεις:

• Συμμετέχοντα πρόσωπα: Όλοι οι φίλοι της Φωτογραφίας σε μια ανοικτή πρόσκληση METAPolis.
• Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι ΜΟΝΟ ασπρόμαυρες.
• Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.
• Όποια φωτογραφία είναι εκτός θέματος θα αποκλείεται.
• Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
• Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METApolis ( www.metapolis.gr )
• Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
• Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METApolis ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.
• Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμoύ, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους.
• Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.

Βραβεία

3 (Τρείς) ετήσιες Υποτροφίες* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METApolis.

Όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν έκπτωση 15% σ όλα τα σεμινάρια του METApolis

Πότε

Ιούλιος 2018 - Αύγουστος 2018

 

Διοργάνωση: METApolis
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  | url: www.metapolis.gr | Like: @Metapolis Photography Seminars | Follow: @ metapolis_ph | Instagram: @metapolis_photography | Artsy @metapolis
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « W Γένος Θηλυκό @Φουγάρο
 
Αγαπημένοι μας φίλοι είναι μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό που οργανώνει για άλλη μια χρονιά η φωτο… https://t.co/HjQrWRBuqy
About 8 hours ago